PCB CONNECT

LUOTETTAVA JA KUSTANNUSTEHOKAS
KUMPPANISI PIIRILEVYJEN TOIMITTAMISEEN

NYKYAIKAISET RATKAISUT TEIDÄN PIIRILEVY HAASTEISIIN

PCB Connect on yksi johtavista piirilevyjen toimittajista. PCB Connect on vakiinnuttanut paikkansa maailmanlaajuisena piirilevytoimittajana, jonka tehtävänä on hyödyntää pitkäaikaista kokemustaan ja historiaansa asiakkaiden kilpailukyvyn lisäämiseksi ja heidän markkina arvonsa parantamiseksi.

Käyttämällä kokemusta globaalista logistiikasta yhdessä asiakkaidemme tietojen syvällisen ymmärtämisen kanssa voimme tulla kiinteäksi osaksi toimitusketjuasi, keskittyen pitkäaikaiseen yhteistyöhön ja menestykseen.

PCB CONNECT ON ILMEINEN VALINTA TEIDÄN PIIRILEVYILLENNE.

PALVELU

Ymmärtääksemme asiakkaidemme odotukset ja vastaamalla niihin, otamme vastuun, toimimme nopeasti ja tehokkaasti, jotta voimme vaikuttaa piirilevyjen toimitusketjuun.

JOUSTAVUUS

Sopeudumme muuttuviin tarpeisiin ja vaatimuksiin. Toimintamallimme ajaa meidät löytämään oikean vastauksen piirilevykysymykseesi ilman rajoituksia ja tehokkaasti aikaa hukkaamatta.

SAATAVUUS

PCB Connectin palvelussa ymmärrämme, että kaikkien tarpeet ovat erilaiset ja paikalliset yrityksemme tarjoavat räätälöidyn kokonaisuuden varmistaaksemme, mikä on tärkeää juuri teidän piirilevytoimituksille.

AVOIMUUS

Tarjoamme mahdollisimman läpinäkyvän piirilevyjen ostoprosessin, jonka avulla voitte keskittyä organisaationne kannalta tärkeisiin asioihin samalla luottaen, että meidän prosessi hoitaa piirilevyt sovitulla tavalla.

Haluamme olla teidän yhteistyökumppani

Lähetä meille tarjouspyyntö lisätietoineen sisältäen haluamanne toimitusajan tuotteellenne.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.
PCB Connect Business Segments