PCB CONNECT

DIN PARTNER INDEN FOR OPTIMERING
AF PRINTKORT

LØSNINGSORIENTERET SER UDFORDRINGER FREMFOR BEGRÆNSNINGER

PCB Connect er en af de ledende leverandører inden for printkort. PCB Connect har en global og langvarig position på markedet af printkort og vil med den lange erfaring og historie sikre sine kunder at udbygge deres markedsandel med konkurrencedygtig support.

Ved at udnytte sin erfaring inden for global logistics sammen med en dyb forståelse af vores kunders behov, tillader det os at blive en integreret partner af Jeres supply chain, men fokus på et langsigtede samarbejde og succes.

PCB CONNECT SKAL VÆRE JERES ÅBENLYSE VALG AF PARTNER INDEN FOR LEVERING AF PRINTKORT.

SERVICE

Ved at forstå og imødekomme vores kunders forventninger, tage ejerskab, agere hurtigt og effektivt, tillader det os at være en ”partner der gør en forskel” inden for jeres PCB Supply chain.

FLEKSIBILITET

At tilpasse sig til ændringer og behov, er vores kerne kompetencer. Vores vilje og indstilling sikrer at vi finder de rigtige løsninger uden begrænsninger og forsinkelser.

TILGÆNGELIGHED

Hos PCB Connect forstår vi hver kundes behov og forskellighed og vores regionale salgskontorer tilbyder kundetilpassede erfaring som sikrer at vi altid fanger hvad som er vigtigt for netop jeres PCB supply chain.

GENNEMSIGTIGHED

Vi stræber efter at levere den mest gennemsigtige PCB-indkøbsproces, så du kan sikre der er fokus på netop hvad der er vigtigt for din organisation, hvilket sker igennem vores faste procedurer og processer som er integreret hos vores PCB samarbejdspartnere.

Vi ønsker at være jeres partner

Send os en forespørgsel med information om ønskede leveringstid for jeres projekt/produkt.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.
PCB Connect Business Segments