PCB Connect Danmark

En profitabel og langsigtet leverandør af Jeres printkort!

PCB Connect kan, gennem vores mangeårige erfaring og viden, hjælpe virksomheder til at være mere konkurrencedygtige og mere værdifulde på Deres marked.

PRINTED CIRCUIT BOARDS FROM THE RIGHT SUPPLIER

Med gennemprøvet logistik og håndtering af både kundeinformation såvel som printkort, sikre vi vores kunders produktion og har et langvarigt samarbejde for øje. PCB Connect bidrager til et hurtigt og kosteffektivt flow.

MODERNE LØSNINGER TIL JERES PCB UDFORDRINGER

PCB Connect er en af de førende leverandører af printkort. PCB Connect er en veletableret, verdensomspændende leverandør af printkort, hvis mål er at drage nytte af vores store erfaring for at forbedre vores kunders konkurrenceevne og forbedre deres leveringsevne.

Ved brug af vores ekspertise inden fro global logistik, kombineret med en god dybdegående forståelse af vores kunders data, er vi i stand til at blive en integreret del at Jeres supply chain, med fokus på langsigtet samarbejde og succes.

PCB CONNECT SKAL VÆRE JERES ÅBENTLYSE VALG TIL PRINT KORT.

SERVICE

Forstår og imødekommer vores kunders forventninger, vi tager ejerskab, reagerer hurtigt og effektivt, hvilket gør os i stand til at gøre en forskel for Jeres PCB supply chain.

FLEXIBILITET

At håndtere forandring og krav er hvad vi kan. Vores hjælpsomme mentalitet driver os til at finde den rigtige løsning på Jeres PCB spørgsmål, uden begrænsninger og uden forsinkelse.

TILGÆNGELIGHED

Hos PCB Connect har vi forståelse for at alle har forskellige behov, og vores regionale afdelinger leverer en skræddersyet oplevelse og derved sikre at vi altid fanger hvad der er vigtigt for Jeres PCB supply chain.

GENNEMSIGTIGHED

Vi stræber efter at levere den mest gennemsigtige og gnidningsfri købsproces, for at I kan fokusere på hvad der er vigtigt for Jeres organisation, velvidende at vi altid arbejder for dig.

Fleksible Printkort

Fleksible printkort er print der bruger fleksibelt baseret materiale i Jeres anvendelser. Leverer Fleksibelt PCB Teknologi til nogle af de mest krævende markedssegmenter globalt, hvor behovet fro pålidelighed og høj processtyring er nøglen for succes. Med mange års erfaring inden for levering af Fleksible Printkort, er dette et område hvor tæt samarbejde gennem alle aspekter af designfasen virkelig giver tifoldig igen.

Flex-Rigid Printkort

Flex-Rigid printkort, er kort der benytter en kombination af både fleks og rigide printteknologier i deres anvendelser. Ved at inkorporerer vores avancerede teknologi og pålidelighed, giver PCB Connect Group Flex Rigid Jer den sikkerhed som Jeres produkt fortjener. Ved at kombinere vores øje for design og fremstillingspris gør at vi kan optimere Jeres Flex Rigid design for at nå Jeres produktmål.

Multilags Printkort

Multilags Printkort er printkort med mere end, mindst to lag, med en eller flere lederbaner inde i printkortet. PCB Connect Group supporterer produktionen af hele paletten af Multilags Printkort.
Ved at gøre brug af vores dygtige og erfarne ingeniører, har vi ekspertisen og viden til at supportere Jeres nye Multilags Printkort design og rådgive om den mest hensigtsmæssige måde at producere Jeres eksisterende Multilags Printkort. For mere information, kontakt venligst Jeres lokale PCB Connect afdeling, som sidder parat til at assistere Jer yderligere.

HDI PCB

HDI - High Density Interconnector printkort, har en højere tæthed af ledere sammenlignet med standard printkort. Med vores ekspertise inden for fremstillingsteknologi, kan PCB Connect Group supportere HDI printkort, op til enhver lagsammensætnings technologi.
For mere information om hvordan PCB Connect Group kan hjælpe med Jeres HDI krav, kontakt venligst Jeres lokale PCB Connect afdeling.

Er du klar til at finde ud af hvordan vi kan hjælpe Jer med at få succes?

Send os en besked og vi vil kontakte Jer.
Uanset hvor du er, er vi.

PCB Connect A/S
DENMARK

+45 8862 6900

sales.dk@pcbconnectgroup.com

Gl. Gugvej 17C, 2.sal
9000 Aalborg
Danmark

CVR-no. 41324937

VI VIL VÆRE JERES SAMARBEJDSPARTNER!

Send os en forespørgsel og få den bedste leveringstid på Jeres produkt.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.

Lær mere om PCB Connect Group (Engelsk indhold)